Cursussen

Voor al onze ruiters, junioren & volwassenen, van beginner tot gevorderd, organiseren wij regelmatig diverse cursussen. Zo kunt u theorieles volgen om meer over het gedrag van het paard te weten te komen, 3 lessen van 5 kwartier.

Een masterclass “basis springen” of “springen voor meer ervaren ruiters” van 5 praktijklessen van een uur op dinsdagavond. Er is een cursus wedstrijdvoorbereiding van 4 lessen waarbij de ruiter leert waarop er gelet moet worden tijdens de proeven en ook het losrijden voor de proef komt aan bod.

Voor de kinderen zijn er op zondagmiddag cursussen poetsen en opzadelen van 2 uur waarin goed wordt uitgelegd hoe je alles moet doen en er wordt daarna ook uitgebreid geoefend. In de toekomst starten we op woensdagavond met een “masterclass dressuur” Wilt u meedoen aan één van deze cursussen? Inschrijven kan bij de informatiebalie in de kantine of telefonisch: 020 – 643 24 68

Nieuwe Cursussen:
Binnenkort starten wij weer met een aantal nieuwe cursussen gegeven door: Heleen van Meekren
Deze cursussen zijn op Dinsdag- of Woensdag-avond van 22.00 – 23.00. o.a. “Cursus Springen” 5 lessen waarvan het doel is: het ontwikkelen van en het inzicht in het springen. “Masterclass Dressuur” 5 lessen speciaal voor de fanatieke dressuurruiters en wedstrijdruiters!
In tegenstelling tot onze normale lessen is het niet mogelijk om wanneer u een keer niet kunt, de les in te halen

 

Reacties zijn gesloten.