Faciliteiten

Accommodatie:
Wij beschikken over een binnenrijbaan van 20 m. x 40 m., een overdekte rijbaan van 16 m. x 32 m. en een verlichte en gedraineerde buitenrijbaan van 20 m x 40 m.

Overige Faciliteiten:
Tevens hebben wij een omheinde longeercirkel, een overdekte stapmolen, een overdekte én verlichte longeercirkel, een solarium voor uw paard, twee kleedkamers en is er op onze spuitplaatsen warm- en koud-stromend water. Sinds dit jaar beschikt de manege ook over paddocks. Voor informatie over het gebruik van de paddocks kunt u zich wenden tot de balie in de kantine.

Komt u als toeschouwer, dan bent u van harte welkom in onze gezellige kantine of op ons terras met uitzicht over verschillende rijbanen.

Onze geheel vernieuwde horeca accommodatie is ook uitermate geschikt voor het geven van een feest of een borrel.  Mede dankzij de ideale ligging met ruim voldoende gratis! parkeergelegenheid. Alleen mogelijk op zaterdag en zondag.

Sinds kort beschikken wij ook over WiFi. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u (door)werken binnen of buiten op het terras terwijl uw kroost zich de kneepjes van de paardensport eigen maakt. Uiteraard bent u ook van harte welkom indien u wilt genieten van de omgeving van onze manege en toch de beschikking wil hebben over alle communicatie middelen.   Heeft u interesse, neem dan contact met ons op: 020 – 643 24 68 of stuur een email naar: info@nieuwamstelland.nl

Reacties zijn gesloten.