Junioren

Vanaf 6 jaar kunnen kinderen deelnemen aan onze groepslessen. Na schooltijd en in het weekend geven wij les aan kinderen, zowel op pony’s als op paarden. De beginnende ruitertjes starten in een bestaande beginners groepsles waarbij de pony’s achter elkaar lopen. Dit maakt het voor de kinderen makkelijker om zich te concentreren op het volgen van de beweging van de pony en op de aanwijzingen van de instructeur.

De nieuwe kinderen krijgen uiteraard de makkelijkste en liefste pony’s en de kinderen die al enige lessen hebben gevolgd een iets moeilijkere zodat op deze manier het niveau van de les hetzelfde blijft.

Wachtlijsten:

Helaas hebben wij voor een aantal juniorenlessen een wachtlijst. U kunt uw zoon of dochter voor een bepaalde les op de wachtlijst plaatsen en op het moment dat wij een vaste plek hebben, nemen wij telefonisch kontakt met u op.

Het is ondanks de wachtlijst wel mogelijk om alvast te starten met pony- of paardrijden.

U kunt altijd een dag van tevoren bellen om te vragen of er afzeggingen zijn voor de volgende dag. De kans dat dit gebeurt is groot, wij hanteren de regel dat men 24 uur van te voren een besproken les moet afzeggen zodat wanneer u flexibel in uw tijd zit uw kind misschien wel al elke week kan rijden alleen niet steeds in dezelfde les.

Reacties zijn gesloten.