Facebook

Niet genoeg tijd voor een eigen paard? Daar hebben wij een oplossing voor. Blijf er niet van dromen, maar…. lease één van onze paarden.

Fulltime  7 dagen per week € 815,00 per maand*
Parttime 4 dagen per week € 365,00 per maand *
  3 dagen per week € 265,00 per maand*
  2 dagen per week € 200,00 per maand*


(* Inclusief: verzekering paard, hoefsmid, dierenarts, gebruik harnachement)

 

Lease gaat per dagdeel: ochtend van 09.00 uur tot 12 uur, middag 13 uur tot 16.00 uur,

1 avondles en 1 weekenddag zijn toegestaan. Bij 2 daagse lease is dit een keuze: òf een weekenddag òf een avondles. Per leasepaard: 4 gratis groepslessen per maand


Extra groepslessen, alleen op de dag zelf te boeken: € 9,00 per les.

Bij het leasen op zondag moet u er wel rekening mee houden dat wanneer er wedstrijden zijn en een andere ruiter graag op uw leasepaard wil starten, wij dit toestaan. U wordt hier uiteraard tijdig van op de hoogte gebracht.


Bij kreupelheid of ziekte van het paard tijdens de leaseperiode hanteren wij een wachttijd van 2 weken. Wanneer het paard dan nog niet is hersteld zal er gezorgd worden voor een vervangend paard, totdat uw oorspronkelijke leasepaard weer is hersteld, of kunt u de lease tijdelijk stopzetten.

 

Minimale leaseperiode: 3 maanden met een opzegtermijn van één maand geldig voor beide partijen.
Het leasepaard wordt ook elke dag in de manegelessen gebruikt. Voor leasers is het hebben van een WA-verzekering verplicht.

 

Dal uren lease

Alléén voor half gevorderde en gevorderde ruiters, bieden wij ook nog lease aan in de daluren: maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur, voor de 3- en 4 daagse lease is eventueel 1 dag in het weekend tussen 17.00 uur en 19.00 uur mogelijk.
Bij deze lease vorm bestaat het dagdeel in totaal uit 2 uur, u heeft de keuze uit een uur voor- of een uur na het rijden. U heeft geen recht op groepslessen.

 

 

4 dagen per week € 260,00 per maand
3 dagen per week € 195,00 per maand
2 dagen per week € 130,00 per maand

 

 

 

 

 

 

Manege Nieuw Amstelland behoudt zich het recht voor om ten alle tijden de voorwaarden/regels van de lease aan te passen.

• PAARD- EN PONYRIJLES • BUITENRITTEN • PENSIONSTALLING •
• PONYKAMPEN • WEDSTRIJDEN EN CURSUSSEN • TERRAS •